张柏芝的毛太茂密了最新章节列表 张柏芝的毛太茂密了 张柏芝的毛太茂密了最新章节列表 张柏芝的毛太茂密了 ,三国鼎立地图最新章节免费阅读 三国鼎立地图无弹窗 三国鼎立地图最新章节免费阅读 三国鼎立地图无弹窗

发布日期:2021年12月01日
Snellijm Cyanoacrylaat

Altijd al meer willen weten over cyanoacrylaatlijmen张柏芝的毛太茂密了最新章节列表 张柏芝的毛太茂密了 张柏芝的毛太茂密了最新章节列表 张柏芝的毛太茂密了 ,三国鼎立地图最新章节免费阅读 三国鼎立地图无弹窗 三国鼎立地图最新章节免费阅读 三国鼎立地图无弹窗 ? Dan bent u aan het juiste adres. De tape & lijmspecialist van Nederland; Tapir Tapes, kan u altijd verder helpen. Wij verkopen de bekendste tape & lijmmerken, zoals: 3M, tesa en IGUNA. Mocht u meer willen weten over het gebruik van snellijm cyanoacrylaat, lees dan verder!

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
张柏芝的毛太茂密了最新章节列表 张柏芝的毛太茂密了 张柏芝的毛太茂密了最新章节列表 张柏芝的毛太茂密了 ,三国鼎立地图最新章节免费阅读 三国鼎立地图无弹窗 三国鼎立地图最新章节免费阅读 三国鼎立地图无弹窗
loctite_460_cyanoacrylaat_lijm-20gr
Loctite 460 Cyanoacrylaat Snellijm flesje inh. 20 gr
张柏芝的毛太茂密了最新章节列表 张柏芝的毛太茂密了 张柏芝的毛太茂密了最新章节列表 张柏芝的毛太茂密了 ,三国鼎立地图最新章节免费阅读 三国鼎立地图无弹窗 三国鼎立地图最新章节免费阅读 三国鼎立地图无弹窗 € 29,15 € 24,09
Op voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zeer snelle uitharding en optimale hechting

Cyanoacrylaatlijmen harden bijzonder snel uit bij kamertemperatuur door de reactie met vocht op de lijmvlakken en kleven al na licht aandrukken op metalen, kunststoffen, rubber, hout en keramiek.

De taai-elastische producttypes overtuigen door een uitstekende stoot- en slagvastheid. Bovendien bevat het assortiment niet-oppervlaktegevoelige producten voor het verlijmen van poreuze oppervlakken zoals hout, en zeer temperatuurvaste lijmen.

Uitharden versnellen met behulp van een activator

Een activator maakt de onmiddellijke uitharding van cyanoacrylaatlijmen mogelijk.

Primer

Op materialen met een lage oppervlakte spanning (LSE) zoals PE en PP en oppervlaktes van siliconen adviseren wij het gebruik van een primer.
Door deze van te voren aan te brengen (en te laten opdrogen voor het aanbrengen van de lijm) verbetert u de hechting van de lijm aanzienlijk.

Cyanoacrylaatlijm kopen 

In onze webshop verkopen wij diverse lijmtoepassingen. In de categorie cyanoacrylaatlijmen zijn wij één van de grotere verkooppunten in Nederland. Wij kunnen alles leveren en bieden altijd de juiste toepassing. Dat doen wij niet alleen voor cyanoacrylaatlijmen, maar ook voor:

Op maat gemaakte tape

Oppervlaktebescherming

Lijmen en Kitten

Online Cyanoacrylaatlijm kopen bij Tapir Tapes

Wij vinden het belangrijk dat u, na de aankoop, snel aan de slag kunt met uw lijm. Daarom streven wij altijd een snelle levering na. Wij kunnen tapes of lijm vrijwel altijd in de door u gewenste vorm leveren. Meer weten? Bel dan via 0591 – 390059, chat met ons of mail via webcontact@tapir.nl.

Scroll to top